Общи условия

Правила за използване на www.electroinvestbg.com

Това са ПРАВИЛАТА за използване на www.electroinvestbg.com, включващи без ограничение ползването на всички услуги в сайта, както наличните така и тези, които могат да бъдат включени в по-късен момент. Моля, прочетете внимателно следващите редове. 

Натискайки отметката „Съгласен съм с условията за ползване " и завършвайки процеса на поръчка на стоки, вие заявявате че сте запознати и приемате всички правила като потребител на www.electroinvestbg.com, отговорен сте за вашите покупки и се съгласявате да спазвате всички условия за ползване на електронния магазин.


Регистрация, Сигурност, Условия

За да закупите продукт чрез www.electroinvestbg.com, вие трябва да въведете вярна, пълна и точна информация, така както Ви е поискана от формуляра. При избор на регистрация от Ваша страна / за търговия на едро /  ще трябва да изберете потребителско име и парола (акаунт). Вие сте напълно отговорен за запазване тайната на вашата парола. 

Регистрацията не е задължително условие за търговия на дребно , може да  поръчвате продукти от сайта без допълнителна регистрация.  Ако не сте сигурни, че търсената от Вас резервна част е тази, която виждате в каталога, моля обърнете се към нас (виж контакти) за да ви предоставим допълнителна информация / размери, технически данни и др. / , за да бъдети сигурни във вашата поръчка.

Наличността на всеки продукт е обозначена  за удобство на потребителите. Eлектропрогрес  ЕООД  си запазва правото наличността и сроковете на доставка да се уточняват по телефона или e-mail, в момента на заделяне стоките на поръчката. .

Цените в www.electroinvestbg.com са за 1 бр. в лева и с начислено ДДС. В цената на продукта не се включва цена за доставка / куриерска такса /  това е транспорта от магазина на доставчика до адреса на потребителя / клиента /

При поръчка потребителят посочва основните параметри според дадените в сайта опции: брой, доставка и др.подробности). Потребителят задължително посочва телефон и e-mail за потвърждение на извършената от него поръчка, за да може да бъде започнато заделяне на стоки. Не попълването на полетата за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна или неточна информация не обвързва фирмата със задължението за изпълнение на поръчката и доставка.

Поръчването на резервна част става през интернет сайта на няколко етапа. Първо се избират бройките, след което условия по доставката и накрая потвърждаване на поръчката 

Потребителят потвърждава , че комуникацията по електронен път удовлетворява неговите изисквания спрямо закона и той я приема равнозначна на информацията, предавана на хартиен носител или устно по телефона.

Чрез натискане на бутона "Потвърждаване", потребителят извършва действие, което представлява потвърждение , обвързващо го със силата на договор - него ( потребителят ) и Електропрогрес ЕООД , съответно на описаните в настоящия документ условия и правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗППТ).

Разходите за доставка се поемат от потребителя, като цената зависи от условията на доставка.

Цената за доставка се определя от куриерската фирма и се заплаща допълнително.

Електропрогрес ЕООД или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.


Отказване или промяна на поръчка 

Ако искате да откажете направена вече поръчка или на някой от продуктите в нея, или да замените даден продукт, изпратете ни запитване от формата за контакти или се обадете на телефона възможно най-бързо, за да ни уведомите.

Потребителят може да откаже поръчани и доставени продукти в следните случаи:
1. видимо несъответствие на доставения продукт с поръчания, което може да се установи с обикновен преглед на продукта;

2. цената при доставка не отговаря на предварително договорената цена;

3. не е спазен срока на доставка.

Гореописаните рекламации важат към момента на получаване на поръчката. Извън изброените случаи, както и извън условията на чл.55 (ал.1) от ЗЗП и ПТ, потребителят няма право да откаже да заплати и да върне доставена пратка. Ако желае да го стори няма право на възстановяване на заплатената сума и поема разходите за транспорт.

Съгласно член 55 / ал.1 / от ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ в 14 дневен срок считано от деня следващ получаването на стоката, потребителя може да се откаже от доставения от нас продукт и да го върнете в нашия офис или чрез куриер като транспортните разходи ще са за Негова сметка. Върнатият продукт трябва да бъде със запазен търговски вид, в оригиналната си опаковка и със съпровождащата го документация , задължително трябва да върне касовата бележка.

Монтажът на закупените части трябва задължително да се извършва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО от правоспособен техник .

В случай,че не са спазени условията по предходната точка потребителят губи правото си на отказ.

Не се приемат рекламации за повреди в следните случаи:

При монтаж на закупените части от НЕПРАВОСПОСОБЕН техник .
неправилен транспорт, съхранение, инсталиране или експлоатация;
неизправност или големи колебания в електрическата мрежа;
включване към неизправен или неправилно свързан ел. контакт
повреди, причинени от природни бедствия;
при използване на продукта не по предназначение;

Условия за поръчка и доставка
Поръчките се обработват до 13.00ч.
Поръчки направени след 13.00ч. се обработват на следващия работен ден.
Доставката на поръчаните от вас продукти се извършва в рамките на 1-3 работни дни след потвърждаване на поръчката от Електроинвест ЕООД
Доставките се извършват от Понеделник до Петък между 9.00ч. и 17.00ч.
Плащането е посредством наложен платеж или при Покупка с куриер предварително в офиса на Еконт.
Поръчки по телефона не се приемат .


Отговорности

Като условие за ползване на www.electroinvestbg.com, ПОТРЕБИТЕЛЯТ се задължава към www.electroinvestbg.com, че няма да ползва предоставената му услуга за каквато и да е дейност, забранена от закона или неотговаряща на тези ПРАВИЛА.

Електропрогрес ЕООД не носи отговорност за възможни инцидентни пропуски, свързани с актуалността на информацията, която поддържа в сайта; не носи отговорност за последиците, в т.ч. евентуални вреди,породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа или използването на този сайт; не носи отговорност за ненакърнимостта на информацията в сайта от компютърни вируси или други заплахи. Изложената в сайта информация е в съответствие с действащото законодателство, ползването й от страна на потребителите е доброволно и по тяхна инициатива.

Електропрогрес  ЕООД не носи отговорност за евентуално причинени вреди на потребителя при ползването на услугите в сайта. Електроинвест  ЕООД  не гарантира безпроблемен и непрекъснат достъп до домейна www.electroinvestbg.com

Електропрогрес  ЕООД  не носи отговорност за внезапно изчерпване на складовите наличности.

Електропрогрес  ЕООД  не носи отговорност за неточности в информацията за стоката, подадена от производителя.

Електропрогрес ЕООД  има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните материали, услуги и цени. Някоя от информацията публикувана в този Сайт е възможно да се отнася до продукти или услуги  , които не се предлагат и не са достъпни в момента. За повече информация за наличните продукти се свържете с нас на посочените телефони за контакти. 

Промяна на цени на стоки 

Електропрогрес ЕООД има правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената която е била актуална по време на сключване на договора. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, Електроинвест ЕООД  има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обещетение по никакъв начин на потребителя.


Гаранционни условия 

Всички стоки предлагани в www.electroinvestbg.com са нови. 

© Електропрогрес ЕООД 2020. All rights reserved.